Heavenly Cream - An Acoustic Tribute to Cream -  - Musik - Quarto Valley Records - 0805859090826 - 3. november 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Heavenly Cream - An Acoustic Tribute to Cream

Pris
DKK 129,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 10. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Heavenly Cream - An Acoustic Tribute to Cream

Heavenly Cream 'An Acoustic Tribute To Cream' er et stjernebesat tribute-band bestående af Ginger Baker, afdøde Cream-tekstforfatter Pete Brown, Free-frontmanden Paul Rodgers, Bernie Marsden, Joe Bonamassa, Bobby Rush, Malcolm Bruce (søn af Jack Bruce), Debra Bonham, Maggie Bell og andre.

For et band, der kun eksisterede i to og et halvt år, synes Creams indflydelse og berømmelse kun at være vokset og vokset gennem årtierne. Et af højdepunkterne i dette hyldestprojekt er deltagelsen af Creams oprindelige trommeslager Ginger Baker. Det viste sig desværre, at dette blev de sidste indspilninger, han nogensinde lavede. Et andet stort plus var at få den store Bobby Rush med. Den 85-årige blues/funk-mesters energi er spektakulær. Joe Bonamassa var ikke helt klar over, at det hele var akustisk, men leverede slide-arbejdet på "Sunshine" med stor effekt. Deborah Bonhams kraftfulde vokal rystede elegant væggene i Abbey Road-studierne, da hun kom ind for at lægge vokal på et par numre. Hendes mand Peter Bullick bidrog også til mixet og viste sin guitarfinesse med stor lethed.

Maggie Bells optræden er en velkommen påmindelse om, at hun stadig er en af de største britiske blues/soul-kunstnere i vor tid. Og multiinstrumentalisten og sangeren Malcolm Bruce, som spillede på alle numre, lavede noget magisk arbejde, som hans afdøde far Jack helt sikkert ville have været meget stolt af. Som om det ikke var nok, spreder Paul Rodgers' fænomenale stemme den sødeste glasur over denne fine samling af numre med sin umiskendelige tilstedeværelse.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 3. november 2023
EAN/UPC 0805859090826
Udgiver Quarto Valley Records
Genre Rock     Rock / Pop
Mål 121 × 143 × 5 mm   ·   108 g

Vis alle

Flere tilbud: Heavenly Cream - An Acoustic Tribute to Cream