10 Songs 10 Cities

Electric Guitars

Pris
kr. 119,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


Signeret udgave!

Limited signed edition!


Electric Guitars spillede i foråret 2018 en Danmarks turne, hvor de optog alle koncerterne. De har nu valgt 10 sange fra 10 forskellige byer, deraf pladetitlen 10 Songs 10 Cities, og mixet det på den gamle måde (læs: uden at spille noget om) af Søren Andersen I Medley Studiet.

Mange har efterspurgt et livealbum fra bandet og det byder på sange fra deres bagkatalog på 3 studieplader (Electric Guitars 2013, Streng Fever 2015, Rock'N'Roll Radio 2017).

Bandet udtaler:

(Søren Andersen): Det var noget af et trip at åbne op for optagelserne efter næsten 2 års pause. Der bliver spillet som om vi aldrig skulle spille sammen igen, og den der "now or never" energi er fantastisk ved Electric Guitars. Nu er det mig der har mixet albummet, og jeg er virkelig stolt over at spille sammen med de 3 gutter når jeg sidder der bag mixeren og lukker op for sporerne. Der er altså knald på...

(Mika Vandborg): Det er sådan vi lyder live, og det skal der ikke laves om på i studiet bare fordi man kan. Intet er sunget eller spillet om. Og så har vi en sang med fra næsten hver eneste by vi spillede i på den tour, og det føles virkelig rart at dele den oplevelse igen med folk og fans af bandet.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udkommer 06/12-2019
EAN/UPC 5700907267180
Label SPV
Genre Rock
Estimeret vægt 124 gram


Vis flere

Mere med Electric Guitars

Hvis du kan lide Electric Guitars, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende CD-udgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Electric Guitars - 10 Songs 10 Cities

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler