Trods

Den Syvende Søn

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:Den Syvende Søn har indspillet deres tredje album "Trods" i Victoria studio på Vesterbro. Det var der de også indspillede deres første album. Albummet er indspillet i samarbejde produceren Christian Ki, som i forvejen kendte alle i bandet - så selve processen har været meget ligetil og fantastisk hyggelig. Det er lykkedes Christian at få det bedste ud af dem alle fem musikere.

Sangene kom ikke helt af sig selv denne gang og der var lige ved at opstå lidt panik lige inden de skulle i studiet. Men da der først gik hul på bylden, blev der skrevet syv sange på ti dage og derfra gik det stærkt. Tekstuniverset var som altid det der var sværest at få til at lykkedes. Var det for banalt, for højtravende eller lige tilpas? Teksterne er som Michels univers plejer at være, nemlig rimelig kontant og han prøver altid at være direkte, uden at være for banal, og poetisk uden at være for højtravende.

Bandet har spillet sammen i syv år nu og samspillet og forståelsen for deres eget univers er vokset betydeligt. Instrumenterne komplimenterer teksten og vokalen i højere grad end tidligere og Den Syvende Søn har med "Trods" utvivlsomt lavet deres mest helstøbte album til dato.

Den Syvende Søn er fortsat tro mod deres udgangspunkt. De har stadig en stor forkærlighed for beat musik, psykedelisk rock og dyrker det håndholdte og autentiske musikerhåndværk.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udkommer 27/03-2020
EAN/UPC 5700907268057
Label TAR
Estimeret vægt 300 gram


Vis flere

Mere med Den Syvende Søn

Hvis du kan lide Den Syvende Søn, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser