3

Emil De Waal+ Spejderrobot

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:12 ½ år og 500 koncerter senere... Kobberbrylluppet fejres med nyt album!

Pladen er blevet til over de seneste to år - efter en syv års indspilningspause - og syntetiserer erfaringer fra flere end 500 koncerter i ind- og udland. Resultatet er en bouillonterning bestående af lige dele musikalsk nysgerrighed, rastløs energi og pludselige eksplosioner. Pladen byder på et møde mellem elektronisk musik af eksperimenterende karakter og akustisk, improviseret musik. Det er på alle måder en eklektisk plade med elementer af dub, funk, kraut, jazz, pop, elektronika, filmiske scapes og discobeats - musik der både inviterer til intens lytning såvel som løssluppen dans.

Pladen gæstes af bl.a. den legendariske amerikanske producer og bassist Bill Laswell (Miles Davis, Herbie Hancock, Brian Eno, Whitney Houston, Sly and Robbie, Afrika Bambaataa og Fela Kuti). I forbindelse med Bill Laswells koncert med bandet Kalaha under Copenhagen Jazzfestival 2019, blev der skabt kontakt mellem Emil de Waal + Spejderrobot og Laswell. Samarbejdet udfoldede sig sidenhen via en lang række mails og filudvekslinger på tværs af Atlanten, og manifesterer sig som majestætiske søjler af bas på nummeret "III".

Derudover gæster bl.a. den danske sanger Michael Møller (Moi Caprice, The Mountains) albummet. Møller kan for - så vidt vides - første gang høres på tysk vokal på nummeret "V".

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 17/01-2020
EAN/UPC 5709498213897
Label VME
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g