Ind I Evigheden

Marc Facchini

Pris
kr. 139,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Marc Facchini præsenterer sit fjerde soloalbum, Ind I Evigheden. En asteroide er på vej og jordens undergang uundgåelig. I en Jim Jarmuschsk ensemlefortælling poetiserer og komponerer Facchini sig kompromisløst til verdens ende - og cementerer på vejen sin plads, som en af vore mest særegne sangskrivere.

Marc Facchini nøjes ikke med at bevæge sin lytter på behørig afstand. Han skærer sig ind gennem intimsfæren, langt ind i øregangen, og efterlader et mærkbart, musikalsk aftryk.

Det er en billet til at forholde sig til få udtryk og blive i oplevelsen uden at skulle andet et stykke tid. Når man fordyber sig på den måde, så går tiden langsomt. Det har en enorm værdi, siger Facchini.

En værdi, der tilskrives en særlig vægt i en fortælling om jordens hastige undergang.

I løbet af ti år har Marc markeret sig som en anmelderrost og multifacetteret kunstner først med gymnasiebandet Mescalin Baby, som vandt Karrierekanonen; dernæst Mother Lewinsky, som blev et de mest hypede indiebands herhjemme i 2013-14, og frem til soloudgivelserne, hvoraf den første kom i 2016. Det kommende album bliver hans fjerde fuldlængdealbum i eget navn.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet Danmark, 24/01-2020
Label Sorte Plader
Katalognr. NA1181CD
Mål 125 × 142 × 10 mm
Estimeret vægt 124 g