Klubben fra VSTGN - Danmarks stolthed

Marcus Linkhorst

Vejledende salgspris
kr. 179,00
Din pris
kr. 151,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:"Jeg er så utrolig imponeret over det kæmpe stykke arbejde du har lavet. Ydermere gør det mig bare stolt over alle de ting Brøndby var/er.

Den kronologiske gennemgang du har lavet- alle de store øjeblikke gennem tiderne- alle de vigtigste personligheder – Fankulturen – Masterclass – Wall of honour- de smukke tifoer. Du rammer essensen af det som Brøndby er som klub.

Jeg kan kun give dig de varmeste anbefalinger herfra, og du gjorde min dag et hak bedre." - Sådan lyder anmeldelsen fra assistenttræner, Martin Retov

Den 3. december 1964 begyndte et fodboldeventyr. Brøndby er i dag en af Danmarks og Nordens største fodboldklubber. Men det er også en klub, der har været præget af store op- og nedture. I denne bog kan du bl.a. læse mere om de største kampe, om Brøndbys ikoniske spillere og om den suc-cesfulde ungdomsafdeling.

Med udtalelser fra Troels Bech, Jan Bech Andersen og Kim Vilfort bliver det lige lidt mere interessant at læse om Brøndby Masterclass og ikke mindst klubbens se-neste optur under Alexander Zorniger.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave
Udgivet 20/04-2019
ISBN13 9788740971538
Forlag Saxo Publish
Genre Fagbøger, Nedsatte & Tilbud
Antal sider 136
Mål 216 × 136 × 9 mm
Vægt 191 gram
Sprog Dansk