Fårehyrdens dagbog

James Rebanks

Pris
kr. 202,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Nogle mennesker har frihed til at vælge deres egen vej i livet. Det gjaldt ikke for James Rebanks. Han er fåreopdrætter på en gård i Lake District i England, der har været i familiens eje i mere end seks århundreder. 
James Rebanks bog, The Shepherd’s Life: A Tale of the Lake District, er allerede en stor succes hos både anmeldere og læsere. Hans skildringer af livet som fårebonde er både engagerende, rørende og ærlige. I en stemningsmættet tekst guider Rebanks os gennem et får-år. Bogen er en unik fortælling om livet på landet – et liv, som er fjernt for de fleste af os. Det er en historie om Rebanks arbejdsliv og menneskene omkring ham, hans barndom, hans forældre og bedsteforældre. Det er historien om at være vedholdende på trods af et vanskeligt erhverv, og den er fortalt med stor kærlighed til naturen.  
For Rebanks og hans familie danner vejret og årstiderne de altafgørende rammer om livet. Om sommeren er fårene på bjerget og høet i laden, om efteråret går man på markedet og bringer nye dyr til besætningen, om vinteren skal dyrene holdes i live, og med foråret kommer nye lam. 

Kommentar

Fortællinger fra en engelsk landsby

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 22/10-2019
ISBN13 9788793604780
Forlag Strandberg Publishing
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 320
Mål 224 × 150 × 24 mm
Vægt 518 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Søren Damstedt, trefold

Vis flere

Mere med James Rebanks

Hvis du kan lide James Rebanks, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer